Αρχική Σελίδα

Yuyao Norton Electric Appliance Co., Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Το Yuyao Norton είναι ταχέως αναπτυσσόμενος sharpener μαχαιριών κατασκευαστής. Συνεργαζόμαστε στενά με τον προμηθευτή και τον ανεξάρτητο σχεδιαστή μας για να κρατήσουμε τα προϊόντα μας δημιουργικά. Στοχεύουμε στην παράδοση υψηλή - ποιοτικά προϊόντα με τη λογική τιμή και την παροχή της αποδοτικής υπηρεσίας για να ανταγωνιστούμε στο γρήγορα κινούμενο επιχειρησιακό περιβάλλον.

 

Παράγουμε sharpener μαχαιριών λαβών, sharpener μαχαιριών μαξιλαριών αναρρόφησης, υπαίθριο sharpener μαχαιριών και όλα τα άλλα σχετικά στοιχεία. Πιστεύουμε ότι τα καλά προϊόντα πρέπει να είναι πρακτικά και οικονομικά, επομένως πρέπει να είναι ανθεκτικό επίσης!

 

Είμαστε σοβαροί στον ποιοτικό έλεγχο, από το εισερχόμενο υλικό στην παραγωγή, έπειτα στη συσκευασία και τη συσκευασία. Εστιάζουμε στη «συνεχή βελτίωση», έτσι ώστε και οι πελάτες μας και οι ίδιοι θα ωφελούνταν, κατά συνέπεια εμείς θησαυρός που οποιοιδήποτε ανατροφοδοτούν και μετατρέπουν εκείνοι σε σχέδια δράσης.

 

«Απολαύστε τη ζωή κουζινών» είναι η φιλοσοφία μας και ελπίζουμε ειλικρινά ότι η καθεμία μπορεί να την δοκιμάσει. Το Norton είναι πρόθυμο να συμμετέχει σε το και να παρέχει καλύτερο sharpener μαχαιριών, έτσι ώστε ο χρήστης θα έβρισκε πιό ευχάριστος κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

 

Επιλέξτε Norton, επιλέξτε έναν καλό συνεργάτη!

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2009: Χτίζουμε την επιχείρηση «NORTON»


2010: Έχουμε τη γραμμή παραγωγής μας 1 PC


2011: Έχουμε τη μηχανή 3 PC εγχύσεών μας


2013: Χτίζουμε την ομάδα 6 πωλήσεων άνθρωποι. Και αρχίζουμε να παρευρισκόμαστε στην ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΝΤΟΝΙΟΥ, να ενημερώσουμε τον κόσμο    

          Εμπορικό σήμα «NUOTEN»


2014: Οι πωλήσεις NORTON μας αρχίζουν να πετούν σε όλο τον κόσμο. Το εμπορικό σήμα NUOTEN είναι διάσημο για SHARPENERS ΜΑΧΑΙΡΙΏΝ.

          Το αυξανόμενο ποσοστό είναι αύξηση 300%.


2015: Παρευρισκόμαστε στη Φρανκφούρτη παρουσιάζουμε, και χρησιμοποιώντας την αγορά.

          Επίσης, αγοράζουμε μια άλλη γραμμή 2pcs Priduction & τη μηχανή 3 PC Insjuction


2016: Παρευρισκόμαστε στο Σικάγο παρουσιάζουμε. Επίσης, αρχίζουμε στην προσοχή το εργαστήριο δοκιμής με τη βοήθεια κάποιας διάσημης ομάδας.  

          Περνάμε BSCI/SEDEX.


2017: ......

 

Yuyao Norton Electric Appliance Co., Ltd.
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : NUOTEN, KITCHOICE

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~200

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Sharpener μαχαιριών κουζινών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Sharpener μαχαιριών κουζινών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Sharpener μαχαιριών κουζινών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Sharpener μαχαιριών κουζινών για τις πωλήσεις